Ik ben opgegroeid in een piepklein dijkdorp aan de Linge. Totdat ik uiteindelijk Nederlandse Taal- en Letterkunde ging studeren in Amsterdam. Die studie komt me nog altijd goed van pas.

Daarna belandde ik in de reclame en werkte daar als copywriter en creative director voor diverse bureaus, waaronder FCB, Ogilvy en TBWA\Neboko. Als je precies wilt weten welke, moet je maar eens kijken op mijn LinkedIn-profiel. 

En nu dus zelfstandig. Ik help bureaus en klanten met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Campagnes en teksten. On- en offline. Thematisch en activerend. Makkelijk maar ook zeker moeilijk. Ik hou van klussen waar ik echt mijn tanden in kan zetten.

Zo maak ik tegenwoordig ook websites. Dat wil zeggen: ik ontwerp, schrijf en bouw ze. Bijvoorbeeld de site waar je nu naar kijkt. Dat is handig want je hebt dan voor het hele traject maar één aanspreekpunt. Ik regel alles voor je, van a tot z.

Oplossingen bedenken die werken. Opeens door de bomen het bos weer zien. Na al die jaren vind ik dat nog steeds een prachtig vooruitzicht.