top of page

 

Ik ben opgegroeid in een piepklein dijkdorp aan de Linge. Totdat ik uiteindelijk Nederlandse Taal- en Letterkunde ging studeren in Amsterdam. Die studie komt me nog altijd goed van pas.

Daarna belandde ik in de reclame en werkte daar als copywriter en creative director voor diverse bureaus, waaronder FCB, Ogilvy en TBWA\Neboko. Als je precies wilt weten welke, moet je maar eens kijken op mijn LinkedIn-profiel. 

 

Tegenwoordig werk ik veel als copywriter en content manager voor BrandMR. Een bedrijf dat het recht toegankelijk wil maken en juridische hulp biedt voor een vaste prijs. Maar daarnaast werk ik dus ook zelfstandig als freelance copywriter.

Zo kan ik klanten helpen met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Communicatiecampagnes en teksten. On- en offline. Thematisch en activerend. Makkelijk maar ook zeker moeilijk. Ik hou van klussen waar ik echt mijn tanden in kan zetten.

En tegenwoordig maak ik ook websites. Dat wil zeggen: ik ontwerp, schrijf en bouw ze. Bijvoorbeeld de site waar je nu naar kijkt. Dat is handig want je hebt dus voor het hele traject maar één aanspreekpunt. Ik regel alles voor je, van a tot z.

Oplossingen bedenken die werken. Opeens door de bomen het bos weer zien. Na al die jaren vind ik dat nog steeds een prachtig vooruitzicht.

Anker 2
bottom of page